غلظت خون

غلظت خون یکی از مشکلاتی است که معمولا افراد بصورت ارثی و یا مادرزادی به آن دچار هستند. اگرچه بیشترین  علت مبتلا شدن به غلظت خون بیماریهای قلبی و ریوی است که علت آن کاهش اکسیژن در بدن می باشد. وقتی اکسیژن کافی به بدن نرسد برای جبران کمبود اکسیژن، گلبول قرمز بیشتری در بدن ساخته می شود که این باعث بیشتر شدن غلظت خون در رگ ها می شود.
اغلب افرادی که در مناطق کوهستانی و در ارتفاعات و یا در شهرهای آلوده زندگی می کنند به بیماری غلظت خون دچار می شوند علت همان کمبود اکسیژن است.
یکی دیگر از عوامل غلظت خون می توان به تنش های عصبی و استرس اشاره کرد  که با شروع استرس در بدن آدرنالین زیادی در بدن تولید می شود و در نتیجه انقباضات عروقی ایجاد می گردد. در این حال پلاسمای خون به خارج از عروق نشت می کند و نسبت آن به گلبول قرمز کاهش پیدا می کند. یکی دیگر از عوامل غلظت خون کشیدن سیگار است. با کشیدن سیگار اکسیژن رسانی به خون کم شده و غلظت خون ثانویه ایجاد می گردد.

بیماریهایی که معمولا بر اثر غلظت خون بوجود می آیند عبارتند از بیماری فیبروم های رحمی، بیماریهای مغز استخوان، بیماریهای کلیوی، کبدی، تومورهای مخچه ای در کودکان، کیست های کلیه ای، سنگ کلیه و انسداد مجاری اداری.
از علائم غلظت خون می توان به اختلالات بینایی، اختلالات تنفسی، سرخ شدن صورت، تیرگی رنگ لب، اختلالات هوشیاری، خواب آلودگی، خارش بدن، برجستگی های وریدی چشمی و … اشاره کرد.

ماساژ یو می هو
بیشتر بخوانید
هنر ماساژ ایران آموزش ماساژ
این نوشته منتشر شده در مقالات علمی می باشد. جهت اضافه کردن به علاقمندی های مرورگر خود بر روی لینک صفحه کلیک نمایید.
×